Home

Werkwijze

Werkwijze van luchthavenvervoer Easydrive

Nadat u uw vervoer bij ons heeft gereserveerd, ontvangt u nog een brief ter bevestiging, waarin alles nog eens duidelijk beschreven staat.

Wat betreft de heenreis:

Tussen het afhalen en het bereiken van de desbetreffende luchthaven is er ruimschoots de tijd om eventuele onvoorziene vertragingen op te vangen. Niettemin hopen wij dat u op het afgesproken uur klaar staat. U wordt afgehaald op het adres die u hebt doorgegeven bij uw reservatie. Bij aankomst op de luchthaven begeleidt de chauffeur u naar de check-in balie die u nodig heeft.

Wat betreft de terugreis:

Na het ontvangen van de bagage en eventueel het vervullen van de douaneformulieren komt u aan in de aankomsthal. Afhankelijk van welke luchthaven, zal de chauffeur u staan opwachten aan het afgesproken punt met een bordje met ons logo erop of met de bordje van de firma waartoe u bent uitgenodigd.

Het kan zijn dat u problemen hebt met uw bagage, gelieve ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodanig dat de chauffeur hiervan kennis heeft.

Mocht uw planning veranderen na het boeken van het vervoer dient u dit steeds te melden aan onze diensten zodanig wij tijdig onze planning kunnen organiseren er er geen nodeloze wachttijden ontstaan. Wachttijden veroorzaakt door de klant, kunnen in sommige gevallen aangerekend worden.